Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Битка, Т. В."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    120689 Спосіб одержання комплексу папаїну з арабіноксиланом
    (2020) Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Битка, Т. В.
    Спосіб одержання комплексу папаїну з арабіноксиланом, в якому готують водний розчин, що містить 0,4-4,0 мас. % папаїну, і водний розчин, що містить 0,1-0,75 мас. % арабіноксилану, приготовлені водні розчини змішують при співвідношенні (1-2):(1-2), відповідно, суміш водних розчинів витримують протягом 15-30 хв за температури 20-30 °C, після чого висушують при 30-50 °C до залишкової вологості не більше 8 %.
  • Документ
    95808 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення
    (2015) Солоницька, І. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Битка, Т. В.
    Спосіб виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення, що передбачає приготування тіста за холодною технологією, введення рецептурних компонентів, формування заготовок та їх заморожування, зберігання заморожених заготовок, розморожування, вистоювання і випікання виробів, який відрізняється тим, що при приготуванні тіста в нього додатково додають 3-8 мас. % водного екстракту шипшини.
  • Документ
    Арабіноксилан – перспективний компонент фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів і дієтичних добавок
    (2019) Битка, Т. В.; Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.
    Ефективне використання ресурсів харчової сировини є важливою задачею сьогодення. Кукурудза належить до шістьох зернових культур, найбільш важливих для харчування населення нашої планети, в Україні за обсягами виробництва вона посідає третє місце після пшениці і жита. Існують різні технології переробки зерна кукурудзи, проте всі вони спрямовані на отримання основного продукту, що не включає зародки, яким притаманний високий вміст жиру, наявність якого суттєво обмежує термін придатності продукції. Мета даного дослідження - вилучення арабіноксилану з жмиха зародків кукурудзи і оцінка перспектив використання цього полісахариду, що володіє низкою позитивних фізіологічних ефектів, як носія інших біологічно активних сполук.
  • Документ
    Вплив геміцелюлозного комплексу зародків кукурудзи на властивості папаїну
    (2019) Черно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Битка, Т. В.
    Метою роботи було дослідження впливу геміцелюлозного комплексу зародків кукурудзи на властивості папаїну – протеолітичного ферменту рослинного походження, який є перспективним для використання в складі дієтичних добавок.
  • Документ
    Мучка та жмих зародків кукурудзи як джерело отримання некрохмальних полісахаридів
    (2018) Битка, Т. В.
    Побічні продукти переробки зерна все ширше використовуються людиною як складова продуктів харчування, а також як сировина для отримання фізіологічно-функціональних харчових інгредієнтів. Інтерес до арабіноксиланів зернових культур зумовлений високою в'язкістю їх розчинів, здатністю до драглеутворення та капсулювання біологічно активних речовин.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок