Перегляд за Автор "Алексашин, О. В."
Зараз показуємо 1 - 20 з 24
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВдосконалення дозуючого пристрою тістомісильної машини(2017) Алексашин, О. В.Метою наукової роботи є інтенсифікація процесу дозування і змішування тістомісильної машини безперервного дії, що забезпечує підвищення продуктивності, зменшення енергетичних витрат, при необхідній якості одержуваного продукту.
- ДокументВикористання комутаційно-модуляційних перетворень в системах автоматичного регулювання(2016) Алексашин, О. В.; Шевченко, К. Л.; Горкун, В. В.; Насадик, Х. І.Розглянуті переваги використання комутаційно-модуляційних перетворень в системах автоматичного регулювання технологічних процесів. Показано можливість мінімізації адитивних та мультиплікативних складових похибки регулювання.
- ДокументВимірювання температури зернопродуктів шумовим методом(2016) Алексашин, О. В.; Шевченко, К. Л.; Горкун, В. В.; Насадик, Х. І.
- ДокументДослідження пристрія гранулювання комбікормів з метою модернізації(2021) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.; Добрін, В. А.
- ДокументДослідження і модернізація пристрою гранулювання комбікормів(2022) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.
- ДокументКомплексна організація НДРС на випусковій кафедрі(2018) Алексашин, О. В.; Гапонюк, О. І.Метою науково-дослідної роботи студентів є сприяння глибокому вивченню програмного матеріалу, розвитку наукового мислення та творчого підходу до вирішення теоретичних і практичних завдань майбутньої діяльності.
- ДокументЛущильник з комбінованими вальцями(2016) Алексашин, О. В.Розроблено конструкції та технології виготовлення аб- разивних валків, застосування обгумованих, а також комбінації валків, тобто одного обгумо- ваного та другого абразивного. Процеси лущення різних зернових культур вимагають різних кінематичних параметрів лущильника. Для вирішення цієї проблеми розроблено можливість регулювання швидкості швидкого і повільного валків та передаточного відношення між ни- ми, застосуванням нової конструкції приводу робочих органів.
- ДокументМоделювання термічної обробки зернових продуктів(2020) Алексашин, О. В.; Шевченко, К. Л.; Штефура, Ю. В.В даному дослідженні розглядається моделювання процесу нагріву зернових продуктів при поєднанні традиційних методів нагріву з впливом енергії електромагнітних полів та оцінка шляхів інтенсифікації процесів термічної обробки.
- ДокументМодернізація дозуючого пристрою тістомісильної машини(2019) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.; Васильєв, С. О.Метою наукової роботи є інтенсифікація процесу дозування і змішування тістомісильної машини І8-ХТА-12/1 безперервної дії, що забезпечує підвищення продуктивності, зменшення енергетичних витрат, при необхідній якості одержуваного продукту.
- ДокументМодернізація дробарки для зерна(2019) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.В Україні існує і працює 7 промислових крохмале-патокових підприємств. При цьому, не всі використовують свої потужності на повну силу, оскільки щорічне споживання нативного кукурудзяного крохмалю, яке в останні роки становить близько 26-28 тис. т, нижче, ніж потенційні обсяги виробництва. У той же час, зростає попит на модифіковані крохмалі, виробництво яких поки ще не отримало широкого масштабу, як в європейських країнах, і велика їх частина імпортується.
- ДокументМодернізація зволожувальної машини зерна(2020) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.Робота була спрямована на підвищення ефективності роботи зволожувача зерна, що входить в ділянку підготовки зерна до помелу, шляхом підвищення надійності роботи машин, продуктивності, зменшення енергетичних витрат, поліпшення якості готової продукції.
- ДокументМодернізація зернодробарки(2016) Алексашин, О. В.Метою роботи є інтенсифікація процесу подрібнення зерна шляхом підвищення продуктивності дробарки, скорочення енергетичних витрат, поліпшення якості продукції. За основу взято молоткова дробарка А1-ДМР-6.
- ДокументМодернізація охолоджувача гранул комбікормів(2016) Алексашин, О. В.Метою даної роботи є підвищення ефективності функціонування процесу охолодження гранул після преса-гранулятора, шляхом зменшення енерговитрат, збільшення продуктивності подрібнювана при необхідній якості одержуваного продукту.
- ДокументМодернізація пропарювача зерна(2018) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.Метою модернізації існуючих пропарювачів є інтенсифікація прцесу пропарювання зерна шляхом реконструкції приводного пристрою.
- ДокументМодернізація тістомісителя агрегату ЛПШ-1200(2019) Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.; Павловський, В. Ю.Метою роботи є підвищення ефективності роботи макаронного агрегату ЛПШ-1200, на основі модернізації процесу замісу тіста, шляхом підвищення продуктивності, скорочення енергетичних витрат, поліпшення якості готової продукції.
- ДокументОцінка властивостей зернових продуктів на НВЧ(2019) Алексашин, О. В.; Штефура, Ю. В.Авторами запропонований пристрій, що дозволяє досліджувати поглинальну здатність зернопродуктів в НВЧ діапазоні.
- ДокументОцінка поглинальної здатності зернопродуктів в НВЧ діапазоні(2015) Алексашин, О. В.; Горкун, В. В.; Шевченко, К. Л.При опромінюванні об’єктів живої природи, зокрема, насіння зернових культур, електромагнітними хвилями (ЕМХ) надвисокочастотного (НВЧ) діапазону, спостерігається вузькосмугове (резонансне) поглинання на певних біологічно активних частотах (БАЧ).
- ДокументПерспективи використання методів радіотеплового контролю діелектричних матеріалів(2019) Алексашин, О. В.; Штефура, Ю. В.; Шевченко, К. Л.Зазначено проблеми використання традиційних електромагнітних методів вимірювань та показано, що вирішити їх можна шляхом використання пасивних радіотеплових методів контролю. Проведено аналіз джерел власного електромагнітного випромінювання діелектричних матеріалів, який дозволив виділити основні напрямки застосування методів радіотеплового контролю, зокрема вимірювання глибинних температур та теплових полів, оцінка структури та складу матеріалів. Сформульовано основні задачі, які потребують вирішення для подальшого розвитку методів радіотеплового контролю.
- ДокументРоль SMART систем в управлінні обладнанням переробної галузі(2021) Гапонюк, О. І.; Алексашин, О. В.; Гончарук, Г. А.
- ДокументСистемне формування моделі конкурентоспроможного випускника для харчової та зернопереробної галузей(2019) Гапонюк, О. І.; Гончарук, Г. А.; Алексашин, О. В.; Шипко, І. М.В умовах світової кризи держава значно скоротила фінансування вищих навчальних закладів України, тому керівництво ОНАХТ ставить перед колективом академії, а саме перед випусковими кафедрами, конкретну мету - підготовка конкурентоспроможних випускників і їх працевлаштування.