Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Євдокимова, Г. Й."

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    128356 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
    (2018) Буняк, О. В.; Єгорова, А. В.; Валевська, Л. О.; Євдокимова, Г. Й.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу цукрову кукурудзяну та злаковий компонент, яка відрізняється тим, що додатково містить подрібнений корінь солодки та бланшовані подрібнені коренеплоди моркви, а як злаковий компонент містить крупу з голозерного ячменю.
  • Документ
    128546 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту «Білковий»
    (2018) Валевська, Л. О.; Овсянникова, Л. К.; Євдокимова, Г. Й.; Сімоніна, В. С.; Марковська, К. О.
    Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу, сіль кухонну і продукт переробки зерна бобової культури, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш прянощів, а як продукт переробки зерна бобової культури - розмелені боби машу.
  • Документ
    136219 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Чіасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Овсянникова, Л. К.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.; Чумаченко, Ю. Д.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва екструдованого продукту "ЧіаСан", в якій, шляхом заміни горохового борошна на розмелене насіння зерен чіа, рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, забезпечити підвищення харчової та біологічної цінності розробленого продукту.
  • Документ
    30786 Спосіб одержання соєвого молока
    (2008) Капрельянц, Л. В.; Пожіткова, Л. Г.; Євдокимова, Г. Й.
    Спосіб одержання соєвого молока, що включає замочування соєвих бобів, їх бланшування, лущення, подрібнення, послідовний ферментоліз подрібнених бобів мацеруючими ферментами, фільтрування суміші соєвих бобів та молока і пастеризацію молока, який відрізняється тим, що здійснюють ферментоліз подрібнених соєвих бобів спочатку ферментним препаратом Целюлаза-100 із розрахунку 0,5 одиниць целюлазної активності на 1 г сухих бобів при температурі 50 °С і рН=4,8 протягом 180 хвилин, а потім ферментним препаратом Пектиназа Г20х із розрахунку 1,5 одиниць пектолітичної активності на 1 г сухих бобів при температурі 45 °С і рН=5 протягом 120 хвилин.
  • Документ
    Ветеринарно-санітарна якість комбікормів
    (2015) Воєцька, О. Є.; Макаринська, А. В.; Лапінська, А. П.; Євдокимова, Г. Й.
    Мета роботи – дослідження факторів, які впливають на якість комбікормів для поросят, виготовлених з додаванням ферментного препарату Ронозим VP, в процесі їх зберігання.
  • Документ
    Визначення мікробіологічних показників якості при зберіганні гідролізату коллагену
    (2017) Дзюба, Н. А.; Валевська, Л. О.; Євдокимова, Г. Й.
    Сучасне харчування не дає змоги отримувати всі корисні речовини і тому все популярнішим стає вводити в раціон дієтичні добавки, які часто застосовуються не тільки як самостійна складова раціонів харчування, але і включаються в якості інгредієнтів або функціональних добавок до харчових продуктів. Тому є актуальним розробка технології виробництва легкозасвоюваного колагенового препарату.
  • Документ
    Вища школа педагогічної майстерності - досвід і професіоналізм
    (2020) Голінська, Я. А.; Євдокимова, Г. Й.
  • Документ
    Вплив біополімерного комплексу з насіння гарбуза на культивування молочнокислих бактерій
    (2022) Килименчук, О. О.; Єгорова, А. В.; Воловик, Т. М.; Євдокимова, Г. Й.
  • Документ
    Мікробіолочна безпека в готельно-ресторанній справі: особливості навчання
    (2022) Воловик, Т. М.; Єгорова, А. В.; Євдокимова, Г. Й.
  • Документ
    Обґрунтування режимів сушіння зерна гречки
    (2017) Кац, А. К.; Євдокимова, Г. Й.; Станкевич, Г. М.; Черниш, В. І.
    Метою роботи було дослідження хімічного складу зерна гречки в залежності від способів та режимів її сушіння.
  • Документ
    Оцінка кількісно-якісного складу мікробіоти комбікормів для шиншил
    (2018) Бордун, Т. В.; Євдокимова, Г. Й.
    Мета дослідження полягає в контролі мікробіологічних показників комбікормів для шиншил різних виробників, які реалізуються у торгівельній мережі та комбікормів розроблених на кафедрі технології комбікормів і біопалива Одеської національної академії харчових технологій.
  • Документ
    Щодо впливу системи внутрішнього підвищення кваліфікації викладачів ЗВО на якість освітнього процесу
    (2022) Козак, К. Б.; Євдокимова, Г. Й.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок