4ТХ-77
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 4ТХ-77 за Автор "Третьякова Лілія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження виробництва булочок «Малятко» в/г 0,1 кг та булочок здобних 0,1 кг з застосуванням сучасних технологій тістоприготування в пекарні м. Балта Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Третьякова Лілія ОлександрівнаЗабезпечення населення міст та сільської місцевості України хлібобулочними виробами здійснюється як великими промисловими підприємствами, що зазвичай розташовані у мегаполісах і мають високу ступінь автоматизації, так і мініпекарнями — невеликими виробництвами, які функціонують у менших населених пунктах або навіть при супермаркетах. Сучасна хлібопекарська промисловість України активно інтегрує інноваційні технології, сучасне обладнання та автоматизовані системи контролю якості, що охоплюють усі етапи — від перевірки сировини до випуску готової продукції. Такий підхід сприяє підвищенню ефективності виробництва й поліпшенню якості хлібобулочних виробів.