4ТХ-77
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 4ТХ-77 за Автор "Макаренко-Бирка Валерія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Обіднього 0,8 кг та плетінок дорожніх 1/г 0,4 кг в пекарні при садовому товаристві Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Макаренко-Бирка Валерія ОлександрівнаВ Україні хлібобулочні вироби виготовляються як на великих промислових підприємствах, так і у невеликих пекарнях. В останні роки хлібозаводи все частіше створюють власні пекарні для швидкого впровадження нових видів дрібносерійної продукції та виробництва хліба невеликими партіями. Хліб є одним із найважливіших продуктів харчування і вважається геніальним досягненням людства. Пекарні можуть розташовуватись як у спеціально збудованих будівлях, так і в пристосованих приміщеннях, іноді навіть у будівлях підприємств, які не займаються харчовою промисловістю.