4ГХ-01
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 4ГХ-01 за Автор "Черкес Єва-Катерина Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: гарніри.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Черкес Єва-Катерина МихайлівнаВиготовлення кулінарної продукції здійснюється на сучасних підприємствах громадського харчування. Заклад громадського харчування - це виробничо-торгова структура (наприклад, їдальня, ресторан, кафе, буфет, бар, шкільна їдальня тощо), яка забезпечує населення харчуванням шляхом приготування, реалізації кулінарної продукції та організації її споживання, а також може займатися організацією дозвілля. На підприємствах громадського харчування кулінарна продукція виготовляється поетапно - від постачання сировини, обладнання, інвентарю та енергії до реалізації готових страв. Процес перетворення сировини у готову продукцію має назву технологічного процесу.