075-Маркетинг
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 075-Маркетинг за Автор "Бєльцов Денис"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка маркетингових методів підвищення конкурентоспроможності сирів ТМ «Чізарня» для ТОВ «Сільпо-Фуд»(ОНТУ, кафедра маркетингу, підприємництва і торгівлі, 2024) Бєльцов ДенисУ кваліфікаційній роботі розглянуті питання щодо забезпечення стійкого розвитку підприємств в умовах зростаючої конкуренції. Розробка і реалізація маркетингових методів для зміцнення ринкових позицій та задоволення потреб споживачів дозволить ТОВ «Сільпо-Фуд» підвищити конкурентоспроможність сирів ТМ «Чізарня». Кваліфікаційна робота містить такі розділи: 1. Теоретичні засади підвищення конкурентоспроможності продукції; 2. Аналіз маркетингової діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд»; 3. Розроблення пропозицій і маркетингових заходів щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції. Метою кваліфікаційної роботи є розробка та обґрунтування ефективних маркетингових методів, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності сирів ТМ «Чізарня» для ТОВ «Сільпо-Фуд». Об'єктом дослідження маркетингова діяльність ТМ «Чізарня» ТОВ «Сільпо-Фуд» на ринку сирів України. Предметом дослідження роботи є комплекс науково-теоретичних, методичних і прикладних аспектів формування маркетингових методів підвищення конкурентоспроможності сирів ТМ «Чізарня» для ТОВ «Сільпо-Фуд» з економічним обґрунтуванням запропонованих маркетингових заходів. Методи дослідження включають теоретичні, такі як аналіз наукової літератури та нормативних документів з питань маркетингових стратегій та конкурентоспроможності. Емпіричні методи включають опитування споживачів, аналіз статистичних даних, порівняльний аналіз. Практичні методи включають розробку маркетингових заходів, моделювання та оцінку їх ефективності.