D3/D7 (076) - Підприємництво, торгівля та біржова
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд D3/D7 (076) - Підприємництво, торгівля та біржова за Автор "Блідар Аліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРОЗРОБКА СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ РЕСТОРАН «112» ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ ОНТУ(ОНТУ, кафедра торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом, 2024) Блідар АлінаРобота викладена на 129 сторінках, що містить 5 розділів, 5 ілюстрацій, 17 таблиць, 42 інформаційних джерел та 1 додаток. Об’єктом розгляду є продукт напівфабрикат ""Млинці з м’ясом заморожені вітчизняного виробництва. Предмет роботи – споживчі властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"". Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності харчового продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"", що реалізуються на ринку України і особливості розробки системи НАССР для заморожених напівфабрикатів для впровадження у навчально-науковий ресторан «112» ОНТУ. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку та стан імпортно-експортних операцій відносно млинців з м’ясом, основні чинники формування якості продукту ""Млинці з м’ясом заморожені"", вивчено асортимент, харчова цінність, особливості технології виробництва. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження напівфабрикату ""Млинці з м’ясом заморожені"". У третьому розділі наведено аналіз структури асортименту млинців з м’ясом в торговельних мережах м. Одеси, товарознавча оцінка якості продукту за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам. Четвертий розділ містить основні заходи при розробці системи НАССР для заморожених напівфабрикатів для впровадження у навчально-науковий ресторан «112» ОНТУ та протокол аналізу небезпек і оцінки ризиків. П'ятий розділ містить заходи щодо охорони праці та безпечної евакуації персоналу під час пожежі, вимоги до мікроклімату, освітлення та інші. Ключові слова: млинці з м’ясом заморожені, показники якості, нормативні документи, система НАССР Рік виконання роботи - 2024. Рік захисту роботи - 2024.