181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Бабенко Марія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЗапровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Домашнього 1/2 0,8 кг та батонів Поліських 0,5 кг у пекарні с. Нерубайське Одеської області.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Бабенко Марія СергіївнаВ Україні хлібопекарська галузь є одною із основних складових у харчовії промисловості, та здатна забезпечувати населення різноманітними видами хлібобулочних виробів завдяки розвинутому виробництву, наявним потужностям, широкому асортименту та постійному вдосконаленню технологій. Це відіграє важливу роль у збереженні соціальної стабільності в державі. Водночас, через втрату значної частини ринків збуту та зменшення кількості споживачів, зумовлене низькою купівельною спроможністю населення і зростанням цін на хлібобулочні вироби, ринок стикається з труднощами, що посилюються інфляцією. Із розвитком ринкових відносин структура хлібопекарської промисловості зазнала змін. Упродовж останніх років більшість хлібобулочних виробів виготовляється у невеликих пекарнях, хоча значна частина продукції все ще виробляється на міських хлібозаводах, обладнаних комплексно-механізованими лініями.