181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Бабак Валентин Васильович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: перші страви.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Бабак Валентин ВасильовичОсновним призначенням ресторанного господарства є: надання послуг організації харчування людям за місцем роботи, навчання і інших не в домашніх умовах, виробництво кулінарної продукції та організація споживання, надання послуг з обслуговування споживачів. Виробництво кулінарної продукції здійснюється сучасних підприємствах масового харчування. Підприємство масового харчування це виробничо–торгова одиниця (їдальня, ресторан, кафе, закусочна, бар, шкільна їдальня та ін.), яка виконує функції забезпечення населення харчуванням (виробництво кулінарної продукції, її реалізація й організація споживання), а також організовує цікаве дозвілля.