Ступінь вищої освіти "Магістр"
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Ступінь вищої освіти "Магістр" за Автор "Альхіменок Ганна Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології напоїв з керобом для впровадження в кафе здорового харчування(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Альхіменок Ганна ЮріївнаСьогодні набуває актуальності насичення продуктів харчування біологічно активними компонентами та мікронутрієнтами. Особливо актуально це для людей з порушенням вуглеводного обміну та дизбактеріозом. В результаті первинної технологічної обробки на підприємствах харчової промисловості втрачається значна частина функціонально значучих компонентів їжі, тому організм людини не одержує ці компоненти в достатній кількості. Додавання керобу в напої дозволяє збагатити їх харчовими волокнами та мінорними цукрами.