Ступінь вищої освіти "Магістр"
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Ступінь вищої освіти "Магістр" за Автор "Альхіменок, Ганна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка технології напоїв з керобом для впровадження в кафе здорового харчування(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2022) Альхіменок, ГаннаСьогодні набуває актуальності насичення продуктів харчування біологічно активними компонентами. Особливу актуальність такі продукти або страви мають для людей з порушенням вуглеводного обміну та дисбактеріозом. Для вирішення такої проблеми запропоновано розробити технологію напоїв для оздоровчого харчування. Для досягнення мети було зроблено: -проведено аналіз та обрано вировину для напоїв; -розроблено рецептуру та технологію приготування напоїв з керобом; -проведено сенсорний аналіз напоїв та визначено термін їх реалізації; -проведено розрахунки енергетичної, біологічної цінності та порції, враховуючи добову потребу людини у таких компонентах; -розраховано показники економічної ефективності напоїв після впровадження.