J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Автор "Біденко Ванда"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєкт готелю для ресторанно-готельного комплексу на Чорноморському Узбережжі Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Біденко ВандаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; тех-нологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості про-екту. Графічна частина складається з 5 листів на яких показано: концепцію закладу готельного господарства, генеральний план ресторанно-готельного комплексу, обємно-планувальне рішення готелю, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналіз конкурентів. На основі цих дослідженнь роз-роблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю на тери-торії ресторанно-готельного комплексу «Four seasons» на чорноморському узбе-режжі Одеської області. Ресторанно-готельний комплекс побудований за концеп-том 4 сезони, тому розділений на зимовий, весняний, літній та осінній сектори. За таким е принципом проектується готель, у якому дизайн номерів буде присвяче-ний певному сезону. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено органі-заційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економі-чні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.