J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Автор "Бєлінська Руслана"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції ресторану при SPA-готелі з фіто-баром в смт. Затока Б.-Дністровського р-ну Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Бєлінська РусланаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з вступу, чотирьох розділів і висновків: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячого цеху з розташуванням обладнання, послуги та структуру управління закладу ресторанного господарства. У вступі розглянуто проблеми, задачі та напрямки розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні та Одеської області, актуальність мети даної роботи. У першому розділі проведено аналіз регіонального ринку послуг підприємств готельно-ресторанного господарства в Затоці, а саме якості та спектру послуг харчування, організації активного, відпочинку тощо. Обґрунтовано необхідність і доцільність покращення якості послуг по харчуванню за рахунок впровадження роботи ресторану при готелі. Його переваги будуть в тому, що постачання сировини буде здійснюватися від місцевих фермерів, в меню включено страви національної для народів Одеського регіону кухні. Це дозволить забезпечити конкурентоспроможність і прибутковість проектованого ресторанного підприємства – ресторану при готелі з нічним клубом у Затоці. У другому розділі розроблено меню, виробничу програму підприємства, проведено технологічні розрахунки виробничих цехів (гарячого) ресторану і групи приміщень для відвідувачів , описано дизайн закладу. У третьому розділі проведено аналіз основних та додаткових послуг, що пропонуються в проектованому ресторані, їх відповідність сучасним стандартам. Представлено організаційну структуру управління ресторанним господарством. В економічному розділі проведено розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності комплексного готельно-ресторанного підприємства, проектованих показників прибутку і терміну окупності інвестиційних витрат на впровадження заходів, що запропоновані в кваліфікаційній роботі.