J2 (241) - Готельно-ресторанна справа
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд J2 (241) - Готельно-ресторанна справа за Автор "Боровицька Катерина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції молодіжного кафе у м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Боровицька КатеринаКваліфікаційна робота, метою якої є розробка проекту конкурентоспроможного підприємства харчування в місті Одеса, особливістю якого є створення молодіжного кафе на 60 місць, складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств харчування в місті Одеса, актуальність мети даного дипломного проекту. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивчено попит на даний вид послуг, пропонується відкриття кафе для молоді, розробки меню відповідно до тематики закладу, організація розважальної діяльності, проведення бенкетів на базі кафе, забезпечення новітньою матеріально-технічною базою нового закладу, використання нових маркетингових засобів просування послуг підприємства. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи готелю. В ньому розглянуті основні положення по організації роботи у службах готелю та організації обслуговування відвідувачів. Організаційного розділу, де представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту. Аналізу інвестиційної привабливості проекту, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності кафе в місті Одеса, витрат на будівництво та проектованих показників прибутку підприємства.