Перегляд 45-а науково-методична конференція: Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців за Автор "Антіпіна, О.О."
«Харчова хімія» – інтегральна наука, у яку входять розділи окремих хімічних наук, нутріціологігії, фізіології харчування тощо. Вивчення основ харчової хімії має велике значення для практичної діяльності майбутніх фахівців з галузей харчової промисловості, а саме – для успішного удосконалення технологічних процесів, підвищення їх ефективності, створення нових технологій виробництва високоякісних, біологічно цінних продуктів харчу- вання. Для становлення обізнаного, творчо мислячого професіонала в першу чергу необхідно навчити студента самостійно працювати, вдумливо підходити до вирішення конкретних питань, постійно прагнути удосконалювати свої знання. Самостійна робота студента спрямована на формування саме таких навичок.