Доцільність використання нетрадиційних видів сировини при виробництві комбікормів
Ескіз недоступний
Дата
2019
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Актуальною проблемою для кормовиробництва України є не тільки відродження безвідходного виробництва ринку консервної продукції, а й раціональне використання ресурсів, в рішенні якої важливе місце займає використання побічних продуктів томатної і морквяної консервної продукції.
Опис
Єгоров, Б. В. Доцільність використання нетрадиційних видів сировини при виробництві комбікормів / Б. В. Єгоров, І. С. Чернега // Зб. тез доп. 79-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 16–19 квіт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2019. – С. 34–35.
Ключові слова
комбікорми, виробництво комбікормів, нетрадиційні види сировини