Лактоферин молочної сироватки як природний імуномодулятор

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доцiльною є розробка технологiї комплексної переробки молочної сироватки, спрямованої на видiлення високо цiнних бiлкових компонентiв для створен­ня на їx основi кулiнарної продукцiї з iмуномоделюючими властивостями.
Опис
Кириленко, А. В. Лактоферин молочної сироватки як природний імуномодулятор / А. В. Кириленко; наук. кер. Г. В. Дідух // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів ІX Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 30 верес.-2 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 98-100.
Ключові слова
лактоферин, молочна сироватка, імуномодулятор
Бібліографічний опис