Використання шроту олійних культур при виробництві вафельних виробів
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою проведених дослiджень було визначення доцiльностi використання побiчних продуктiв
переробки олiйної сировини у технологiї м'яких вафель - дрiжджових та вiденських.
Опис
Хаванов, В. О. Використання шроту олійних культур при виробництві вафельних виробів / В. О. Хаванов, А. С. Фатєєва; наук. кер. О. В. Макарова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів ІX Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 30 верес.-2 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 78-79.
Ключові слова
шрот олійних культур, олійні культури, вафельні вироби, вафлі