Вплив продуктів переробки круп’яних культур на перебіг технологічного процесу приготування заварного житньо-пшеничного хліба
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для пiдвищення харчової цiнностi хлiбобулочних виробiв актуальним є використання
нетрадицiйних видiв сировини. Серед продуктiв переробки круп'яних культур особливої уваги заслуговують вiвсянi пластiвцi, якi вiдрiзняються пiдвищеним вмiстом харчових волокон, амiнокислот, лiпiдiв, мiнералъних речовин та вiтамiнiв. Iз круп'яних продуктiв саме овес - один iз найкориснiших злакiв для здоров'я людини.
Опис
Бомбик, Ю. С. Вплив продуктів переробки круп’яних культур на перебіг технологічного процесу приготування заварного житньо-пшеничного хліба / Ю. С. Бомбик; наук. кер. Г. Ф. Пшенишнюк // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: зб. матеріалів ІX Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 30 верес.-2 жовт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 63-64.
Ключові слова
круп’яні культури, заварний житньо-пшеничний хліб, приготування хліба, вівсяні пластівці