Особливості визначення стадії внесення нетрадиційних компонентів рослинного походження в технології пива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено водно-спиртові розчини нетрадиційних компонентів рослинної сировини (імбир, цитрусова цедра та кориця). Визначено вологість, сухий та зольний залишки, кількість білків, жирів та вуглеводів, вітаміни, специфічні речовини. Надано рекомендації по розробці нових рецептур пива.
Опис
Гнатовська, Д. О. Особливості визначення стадії внесення нетрадиційних компонентів рослинного походження в технології пива / Д. О. Гнатовська, І. В. Мельник // 82-а Міжнар. наук. конф. молодих учен., асп. і студ. «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст.» : матеріали, Київ, 13-14 квіт. 2016 р.: у 4-х ч. Ч. 1 / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2016. – С. 226. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
технологія пива, функціональні напої, імбир, цитрусова цедра, кориця
Бібліографічний опис