Вплив продуктів переробки круп’яних культур на якість та харчову цінність житньо-пшеничного хліба
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив вівсяних пластівців на технологічний процес та якість хліба із суміші житнього та пшеничного борошна.
Опис
Бомбик, Ю. С. Вплив продуктів переробки круп’яних культур на якість та харчову цінність житньо-пшеничного хліба / Ю. С. Бомбик ; наук. кер. Г. Ф. Пшенишнюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., Харків, 7 квіт. 2016 р.: у 2-х ч. Ч. 1 / ХДУХТ. – Харків, 2016. – С. 52.
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, переробка круп’яних культур, харчова цінність хліба, вівсяні пластівці, якість хліба