Здорове харчування: практичні рекомендації

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОЛДІ-ПЛЮС
Анотація
У монографії доступно й послідовно розкрито фізіолого-гігієнічні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини. Висвітлено наслідки нестачі та надлишку харчових речовин у раціонах, харчова та біологічна цінність продуктів, роль продуктів з функціональними властивостями. За допомогою сучасних методів досліджень розроблено раціональне меню для жителів сучасного міста з врахуванням сезонності, режиму харчування та добової потреби у нутрієнтах. Складено комплекси для здорового харчування, що можуть бути реалізовані на сучасному підприємстві ресторанного господарства або у кей-теринговій компанії. Призначено для фахівців харчової промисловості, студентів ВНЗ, коледжів, які здійснюють підготовку спеціалістів з напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Це видання може бути корисним для працівників закладів ресторанного господарства щодо забезпечення відповідним харчуванням відвідувачів.
Опис
Тележенко, Л. М. Здорове харчування: практичні рекомендації : монографія / Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Олді-плюс, 2018. - 200 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 134-138. - ISBN 978-966-289-227-7.
Ключові слова
інгредієнти їжі, раціональне харчування, режим харчування, інструментальні дослідження, раціон харчування, здорове харчування 
Бібліографічний опис