Технологічні та енергетичні переваги сушіння м’яса птиці в умовах вакууму й мікрохвильового поля

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ціллю роботи було удосконалення теплотехнологій сушіння, використання принципово нових технічних рішень, що гарантували б харчову безпеку продукту при зменшені енергетичних витрат.
Опис
Поварова Н. М. Технологічні та енергетичні переваги сушіння м’яса птиці в умовах вакууму й мікрохвильового поля / Н. М. Поварова, Л. А. Мельнік // Енергія. Бізнес. Комфорт : матеріали наук.-практ. конф., Одеса, 26 груд. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій та ін. – Одеса, 2019. – С. 46–48.
Ключові слова
м'ясо птиці, сушіння м’яса, мікрохвильове поле, харчові технології
Бібліографічний опис