Енергоефективні технології при кріоконцентруванні рідких харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виробництво концентрованих продуктів отримало широкий розвиток у всьому світі. Технологія концентрованих соків, екстрактів, молочних продуктів має ряд переваг. Видалення частини води з продукту дозволяє затримати розвиток небажаних хімічних, біохімічних і мікробіологічних процесів. Зменшення обсягів готового продукту призводить до значної економії при зберіганні і транспортуванні, а зниження масової частки води до подовження терміну зберігання.
Опис
Бурдо А. К. Енергоефективні технології при кріоконцентруванні рідких харчових продуктів / А. К. Бурдо, С. О. Копач, К. С. Мілінчук // Енергія. Бізнес. Комфорт : матеріали наук.-практ. конф., Одеса, 26 груд. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій та ін. – Одеса, 2019. – С. 68–69. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
енергоефективні технології, харчові продукти, концентровані продукти
Бібліографічний опис