Збивні кондитерські вироби зі зниженою цукровмісністю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кондитерські вироби не належать до категорії продукції регулярного споживання, проте вони користуються значним попитом споживачів. Але їх суттєвим недоліком є висока цукроємність та низька харчова цінність. Тому використання нетрадиційних видів сировини, введення в рецептурний склад цукрозамінників, які дозволять знизити калорійність виробів та підвищити харчову цінність, є актуальним.
Опис
Загородня В. А. Збивні кондитерські вироби зі зниженою цукровмісністю / В. А. Загородня ; наук. кер. К. Г. Іоргачова, К. В. Аветісян // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 75–76 : рис.
Ключові слова
збивні кондитерські вироби, вироби зі зниженою цукровмісністю, цукровмісність, кондитерські вироби
Бібліографічний опис