Технологія нових поліфункціональних продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Молоді люди часто віддають перевагу фаст-фудам та продуктам швидкого приготування, які не завжди є якісними та безпечними для організму. Так звана «швидка їжа» характеризується невисоким вмістом таких життєво необхідних сполук, як повноцінні білки, високоефективні жирні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини. Перспективним напрямом у вирішенні цієї проблеми є створення нових поліфункціональних продуктів на основі комбінування сировини рослинного і тваринного походження з урахуванням адекватних потреб молодого організму згідно із сучасними вимогами нутриціології.
Опис
Нікітчина, А. О. Технологія нових поліфункціональних продуктів / А. О. Нікітчина, С. М. Скринько ; наук. кер. Т. А. Манолі, А. А. Менчинська // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 154–155.
Ключові слова
харчування молоді, поліфункціональні продукти
Бібліографічний опис