Морозиво з низьким вмістом лактози
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Останнім часом зростає ферментопатія населення, у зв'язку з чим значна частина людей не може споживати морозиво. Найбільш часто зустрічається патологія тонкої кишки з синдромом порушеного всмоктування, пов'язана з відсутністю або недостатньою активністю ферменту - лактази.
Опис
Цупра О. С. Морозиво з низьким вмістом лактози / О. С. Цупра ; наук. кер. Т. Є. Шарахматова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 150–151.
Ключові слова
морозиво, лактоза