Підвищення стійкості гарячих рибних маринадів за рахунок зниження активності води Aw заливок

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було визначення впливу низькоетерифікованих пектинових речовин і альгіновоїкилоти на величину активності води Аw заливок.
Опис
Нікітчина, А. О. Підвищення стійкості гарячих рибних маринадів за рахунок зниження активності води Aw заливок / А. О. Нікітчина, А. О. Довжинська ; наук. кер. Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчина // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 153–154.
Ключові слова
рибні маринади, гарячі рибні маринади, пектинові речовини
Бібліографічний опис