Теорія і техніка сушіння, традиційні та комбіновані способи сушіння
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Високий вміст вологи в рослинній сировині є причиною її нестійкості при зберіганні, внаслідок бактеріального, ферментативного та хімічного псування. Проблема найбільш повного збереження нативних властивостей продуктів при їхньому тривалому зберіганні актуальна для виробників продуктів харчування та є об’єктом різних досліджень зі створення нових інноваційних технологій.
Опис
Шишов С. В. Теорія і техніка сушіння, традиційні та комбіновані способи сушіння / С. В. Шишов ; наук. кер. І. В. Безбах // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 294–295.
Ключові слова
сушіння, традиційні способи сушіння, комбіновані способи сушіння