Використання екстрактів пряно–ароматичної сировини в технологіях молекулярної кулінарії
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Технології молекулярної кулінарії дозволяють конструювати страви, збагачені певною кількістю біологічно активних речовин, та одночасно змінити всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Одними з перспективних компонентів для створення інноваційних продуктів харчування є екстракти пряноароматичної сировини.
Опис
Шарова І. В. Використання екстрактів пряно–ароматичної сировини в технологіях молекулярної кулінарії / І. В. Шарова ; наук. кер. С. Л. Колесніченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 128–129. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
пряно–ароматична сировина, молекулярна кулінарія