Нормування якості харчових продуктів. Проблеми вмісту нітратів у харчових продуктах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основним фактором здорового образу життя є правильне харчування. Їжа надає людині енергію, силу, розвиток, а при грамотному її вживанні – і душевне здоров'я. Однак з їжею в організм людини поступають не лише живильні речовини.
Опис
Мішкой, Ю. Є. Нормування якості харчових продуктів. Проблеми вмісту нітратів у харчових продуктах / Ю. Є. Мішкой ; наук. кер. Р. І. Шевченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 232–233.
Ключові слова
харчові продукти, якість харчових продуктів, нітрати, нітрати у харчових продуктах
Бібліографічний опис