Розробка технології десертної страви з підвищеною біологічною активністю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із факторів, що підтримують здоров’я людини протягом усього життя є харчування, яке повинно сприяти поліпшенню стану здоров’я, забезпечувати нормальний фізичний і психологічний розвиток, підвищувати імунітет, а також захищати від несприятливої екологічної ситуації, внаслідок чого в організмі людини утворюються вільні радикали, негативна дія яких проявляється у прискоренні старіння, неправильному функціонуванні різних систем організму.
Опис
Митрофанова, К. Ю. Розробка технології десертної страви з підвищеною біологічною активністю / К. Ю. Митрофанова ; наук. кер. І. Р. Біленька // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 101–102. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
технологія десертної страви, рецептура десертної страви
Бібліографічний опис