Крохмаль «Lyckeby careful» у складі кисломолочних десертів
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В сучасній технології виробництва кисломолочної продукції все більший вплив набувають різні за своєю будовою, властивостями та джерелом одержання модифіковані крохмалі.
Опис
Парахонич В. Я. Крохмаль «Lyckeby careful» у складі кисломолочних десертів / В. Я. Парахонич ; наук. кер. О. В. Севастьянова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 143–144.
Ключові слова
крохмаль, кисломолочні десерти, крохмаль «Lyckeby careful»