Сироватковий напій для здорового харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою наукової роботи стала розробка технології сироваткового напою на основі молочної сирної сироватки з додаванням екстракту шипшини і фруктового полуничного пюре.
Опис
Ланженко, Л. О. Сироватковий напій для здорового харчування / Л. О. Ланженко, Д. М. Скрипніченко, М. С. Сагієнко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 129–130.
Ключові слова
здорове харчування, сироватковий напій, екстракт шипшини, сироваткові продукти
Бібліографічний опис