Слабоалкогольні напої на основі екстрактів зі шкірки винограду – сучасна альтернатива звичним Ready-to-drink напоям
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В своїй роботі автор статті пропонує використати поліфенольні екстракти з вичавків винограду для створення принципово нових слабоалкогольних напоїв, що будуть здатні не тільки задовольняти потреби сучасного споживача, але і підвищуватимуть антиоксидантний статус організму людей, що виступатиме в якості профілактики вищезгаданих захворювань.
Опис
Кручек, Р. В. Слабоалкогольні напої на основі екстрактів зі шкірки винограду – сучасна альтернатива звичним Ready-to-drink напоям / Р. В. Кручек ; наук. кер. Л. А. Осипова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 202–203.
Ключові слова
слабоалкогольні напої, екстракт зі шкірки винограду, концентрат поліфенолів, виноградні вичавки