Обґрунтування використання рослинних гідроколоїдів з регульованими функціональними властивостями формованих виробів із гідробіонтів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Найважливішою складовою концепцією здорового харчування населення є створення асортименту нових продуктів, споживання яких зможе забезпечити поліпшення харчового статусу людини. Одним із найбільш економічно пріоритетних досягнень у цьому напрямку є виробництво формованих виробів із використанням малопридатних пониженої товарної цінності гідробіонтів.
Опис
Нікітчіна А. О. Обґрунтування використання рослинних гідроколоїдів з регульованими функціональними властивостями формованих виробів із гідробіонтів / А. О. Нікітчіна, В. С. Парелюлько ; наук. кер. Т. І. Нікітчіна, Т. А. Манолі // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 203–204 : табл.
Ключові слова
рослинні гідроколоїди, формовані вироби із гідробіонтів, гідробіонти
Бібліографічний опис