Визначення технологічних режимів виробництва молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено технологію молочно-рослинних фаршів, де передбачено використання молочно-білкового концентрату зі сколотин як основного компоненту, а також введення до складу фаршів пюре з моркви, гарбуза та кабачка, меланжу, борошна пшеничного, цукру.
Опис
Назаренко І. А. Визначення технологічних режимів виробництва молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин / І. А. Назаренко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 163–164.
Ключові слова
молочно-рослинні фарші, концентрат зі сколотин
Бібліографічний опис