Можливості поєднання подової та конвеєрної схем випічки хліба у промислових печах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У сучасному світі подові печі стали поступатися своїми позиціями по продуктивності більш швидкісним методам випічки хліба. В останні роки з'явилася тенденція збільшення продуктивності подових печей до величин, порівнянних з продуктивністю тунельних печей, при збереженні всіх традиційних смакових якостей подового хліба.
Опис
Лазакович В. О. Можливості поєднання подової та конвеєрної схем випічки хліба у промислових печах / В. О. Лазакович, Д. А. Савченко ; наук. кер. В. О. Волчок // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 322.
Ключові слова
подова схема випічки, конвеєрна схема випічки, випічка хліба, промислові печі
Бібліографічний опис