Збільшення виходу олії з виноградного насіння за рахунок оброблення м’ятки розчином NaСl
Ескіз недоступний
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія, яка включає вологотеплове оброблення м'ятки електроактивованою рідиною, отриманою з водного розчину NaCl. З метою покращення технологічного процесу, підвищення виходу олії та її якості.
Опис
Здоренко, К. С. Збільшення виходу олії з виноградного насіння за рахунок оброблення м’ятки розчином NaСl / К. С. Здоренко, Л. І. Чебан ; наук. кер. Є. О. Котляр // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 126–127 : табл.
Ключові слова
виноградне насіння, олія з виноградного насіння, оброблення м’ятки, розчин NaCl