Перспективи використання продуктів переробки винограду для підвищення якості кексів зі шротом льону
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання продуктів переробки винограду при виготовленні кексів на дріжджах з 15 % борошна зі шроту льону дозволяє поліпшити їх якість, хар-чову цінність та отримати вироби з оригінальними органолептичними властивостями.
Опис
Кольчак В. О. Перспективи використання продуктів переробки винограду для підвищення якості кексів зі шротом льону / В. О. Кольчак, Н. М. Тортіка ; наук. кер. О. В. Макарова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 78–79.
Ключові слова
продукти переробки винограду, кекси, шрот льону