Вплив фізіологічного стану дріжджів на колоїдну стійкість пива
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Колоїдна стійкість пива визначається хімічним складом сировини, яка використовується, а саме: солодом, несолодженими матеріалами, водою, хмелем. Науково обґрунтовані технологічні режими отримання сусла і пива, а також технологія фільтрування і стабілізації дозволяють підвищити колоїдну стійкість пива.
Опис
Чуб С. А. Вплив фізіологічного стану дріжджів на колоїдну стійкість пива / С. А. Чуб ; наук. кер. І. В. Мельник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів Х Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 29 верес.– 1 жовт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2017. – С. 237–238.
Ключові слова
дріжджі, колоїдна стійкість пива, пиво