18607 Спосіб отримання шляхом виморожування концентрованих рідких продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб отримання шляхом виморожування концентрованих рідких продуктів, що передбачає занурення у ємність з попередньо охолодженим продуктом стрижневих робочих органів, відвід тепла від поверхні стрижневих робочих органів, наморожування на них блоків льоду, вилучення робочих органів з ємності, витримування їх на повітрі при температурі вище 0° С, збір розчину, який стікає з блоків льоду та його змішування з концентрованим розчином і знімання з робочих органів блоків льоду, який відрізняється тим, що додатково продукт під час виморожування піддають обробці акустичними коливаннями, з частотою 18-23 кГц.
Опис
Декларац. пат. на корисну модель 18607 Україна, МПК А23L 2/08. (2006.01). Спосіб отримання шляхом виморожування концентрованих рідких продуктів / Бурдо О. Г., Коваленко О. О., Мілінчук С. І., Хоренко Д. О., Василів О. Б. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u 200605318 ; заявл. 15.05.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.
Ключові слова
концентровані рідки продукти, виморожування, стрижневі робочі органи, акустичні коливання
Бібліографічний опис