Особливості навчально–методичного забезпечення лекцій при викладанні дисципліни «Мікробіологія»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисципліна “Технічна мікробіологія” має на меті дати майбутнім інженерам-технологам теоретичні знання, обґрунтовування конкретних питань щодо безпечності та якості харчової продукції та виробити в них практичні навички та вміння щодо визначення основних мікробіологічних показників, які важливі для ефективного функціонування виробництва.
Опис
Єгорова А. В. Особливості навчально–методичного забезпечення лекцій при викладанні дисципліни «Мікробіологія» / А. В. Єгорова, О. І. Данилова, Л. В. Труфкаті // Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ : матеріали 48-ї наук.-метод. конф., Одеса, 12-13 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2017. – С. 293.
Ключові слова
навчально–методичне забезпечення, викладання дисципліни, мікробіологія
Бібліографічний опис