М'ясо індиків у діабетичному харчуванні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Однією з умов нормальної життєдіяльності цієї категорії людей є їхнє раціональне харчування, тобто використання харчових продуктів лікувально-профілактичного і лікувального призначення. Тому створення таких продуктів харчування, є актуальним на сучасному етапі.
Опис
Азарова Н. Г. М'ясо індиків у діабетичному харчуванні / Н. Г. Азарова, Г. В. Шлапак, В. А. Чухарев // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 54–55. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
м'ясо індиків, діабетичне харчування, продукти харчування
Бібліографічний опис