Том 11 № 1 : [13] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2019THE INNOVATIVE WAY OF OVERCOMING OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES PROBLEMSH. Nemchenko
2019СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПІДВИЩЕННЯ ОСОБИСТОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО КЕРІВНИКАН. М. Корсікова, В. М. Череватий
2019FORMATION OF LEADERSHIP QUALITIES AND SOCIAL RESPONSIBILITY OF THE MODERN MANAGER IN ODESSA NATIONAL ACADEMY OF FOOD TECHNOLOGIESO. Kalaman, O. Kananykhina, A. Solovey, P. Beznis
2019ВІДТВОРЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇО. В. Нікішина, О. М. Муратов
2019STRATEGIC DIRECTIONS OF SUSTAINABLE AND INCLUSIVE DEVELOPMENT OF THE AGRI-FOOD SPHEREV. Samofatova
2019СТАН ТА РЕЗУЛЬТАТИ ТОРГІВЛІ АГРОПРОДОВОЛЬЧИМИ ТОВАРАМИ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМП. О. Антонюк, О. П. Антонюк, Т. М. Ступницька, Л. М. Головаченко
2019ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ РИНКУ РЕКЛАМИ В УКРАЇНІІ. В. Мунтян
2019РОЛЬ РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В ЕКОНОМІЦІ ДЕРЖАВИ (НА ПРИКЛАДІ США)П. В. Іванюта, В. Л. Горбаневич
2019СПЕЦИФІКА ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ АУТСОРСИНГУ, АУТСТАФІНГУ ТА ЛІЗИНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМК. Б. Козак, Б. В. Мироненко
2019APPLICATION OF THE "BLUE OCEAN" STRATEGY IN UKRAINIAN WINEMAKING INDUSTRYS. Didukh, V. Aoun
2019РОЛЬ САДІВНИЦЬКИХ ТОВАРИСТВ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНИХ АТРАКЦІЙ І ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ НА ЗАСАДАХ ЗЕЛЕНОЇ ЕКОНОМІКИО. І. Лайко, В. В. Торган
2019ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАНЯ ПЕРСОНАЛУК. Б. Козак, К. Г. Бойчук
2019INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF EVALUATION ACTIVITIEST. Markova, K. Vaskovska, G. Pchelianska, O. Volodina
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13