Том 11 № 1
: [13]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | THE INNOVATIVE WAY OF OVERCOMING OF FOOD INDUSTRY ENTERPRISES PROBLEMS | H. Nemchenko |
2019 | СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ПІДВИЩЕННЯ ОСОБИСТОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА | Н. М. Корсікова, В. М. Череватий |
2019 | FORMATION OF LEADERSHIP QUALITIES AND SOCIAL RESPONSIBILITY OF THE MODERN MANAGER IN ODESSA NATIONAL ACADEMY OF FOOD TECHNOLOGIES | O. Kalaman, O. Kananykhina, A. Solovey, P. Beznis |
2019 | ВІДТВОРЮВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ СТИМУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ | О. В. Нікішина, О. М. Муратов |
2019 | STRATEGIC DIRECTIONS OF SUSTAINABLE AND INCLUSIVE DEVELOPMENT OF THE AGRI-FOOD SPHERE | V. Samofatova |
2019 | СТАН ТА РЕЗУЛЬТАТИ ТОРГІВЛІ АГРОПРОДОВОЛЬЧИМИ ТОВАРАМИ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ | П. О. Антонюк, О. П. Антонюк, Т. М. Ступницька, Л. М. Головаченко |
2019 | ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ РИНКУ РЕКЛАМИ В УКРАЇНІ | І. В. Мунтян |
2019 | РОЛЬ РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ В ЕКОНОМІЦІ ДЕРЖАВИ (НА ПРИКЛАДІ США) | П. В. Іванюта, В. Л. Горбаневич |
2019 | СПЕЦИФІКА ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ АУТСОРСИНГУ, АУТСТАФІНГУ ТА ЛІЗИНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ | К. Б. Козак, Б. В. Мироненко |
2019 | APPLICATION OF THE "BLUE OCEAN" STRATEGY IN UKRAINIAN WINEMAKING INDUSTRY | S. Didukh, V. Aoun |
2019 | РОЛЬ САДІВНИЦЬКИХ ТОВАРИСТВ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНИХ АТРАКЦІЙ І ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ НА ЗАСАДАХ ЗЕЛЕНОЇ ЕКОНОМІКИ | О. І. Лайко, В. В. Торган |
2019 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАНЯ ПЕРСОНАЛУ | К. Б. Козак, К. Г. Бойчук |
2019 | INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF EVALUATION ACTIVITIES | T. Markova, K. Vaskovska, G. Pchelianska, O. Volodina |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13