Використання сучасних методологічних підходів при викладанні дисципліни «Інноваційні технології готельно-ресторанного господарства і туризму»
Ескіз недоступний
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підготовка сучасних кадрів для роботи у готельно-ресторанному бізнесі відповідно вимог ринкового середовища потребує удосконалення змісту, форм і методів навчального процесу у відповідності до сучасних тенденцій розвитку моделі здобуття вищої освіти.
Опис
Тітомир Л. А. Використання сучасних методологічних підходів при викладанні дисципліни «Інноваційні технології готельно-ресторанного господарства і туризму» / Л. А. Тітомир // Забезпечення якості вищої освіти : матеріали 49-ї наук.-метод. конф. ОНАХТ, Одеса, 11–13 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. Б. В. Єгоров та ін. – Одеса, 2018. – С. 62–63.
Ключові слова
сучасні методологічні підходи, готельно-ресторанний бізнес, туризм