Методологічні особливості дистанційного курсу «Харчова хімія»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Курс «Харчова хімія» є базовим для студентів технологічних спрямувань і від ефективності його засвоєння в певній мірі залежить рівень кваліфікації майбутніх фахівців. Оскільки дистанційне навчання охоплює майже 15 % від загального об’єму курсу, важливим завданням лектора курсу є надання інформації у якомога найбільш доступній для сприйняття формі.
Опис
Капустян А. І. Методологічні особливості дистанційного курсу «Харчова хімія» / А. І. Капустян, Л. С. Гураль, Н. К. Черно // Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ : матеріали 48-ї наук.-метод. конф., Одеса, 12-13 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2017. – С. 266–267.
Ключові слова
дистанційний курс, курс харчової хімії, дистанційне навчання
Бібліографічний опис