21451 Спосіб визначення безпеки харчових продуктів з рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб визначення безпеки харчових продуктів з рослинної сировини, що включає оцінку біологічного впливу речовини об'єкта, що перевіряється, на тест-об'єкт, який відрізняється тим, що біотестування проводять у два етапи, при цьому на першому етапі тест-об'єкт вирощують у стандартних умовах, далі переносять тест-об'єкт на 4-12 годин в досліджувані розчини харчових продуктів, а як тест-об'єкти використовують кореневі рослинні клітини.
Опис
Пат. на корисну модель 21451 Україна, МПК G01N 33/02. Спосіб визначення безпеки харчових продуктів з рослинної сировини / Пилипенко Л. М., Вікуль С. І., Гайдукевич Д. К., Пилипенко І. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u 200610435 ; заявл. 02.10.06 ; опубл. 15.03.07, Бюл. № 3.
Ключові слова
безпека харчових продуктів, продукти з рослинної сировини, біотестування, кореневі рослинні клітини
Бібліографічний опис