Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ
Анотація
Навчальний посібник з курсу «Безпека життєдіяльності» знайомить майбутніх фахівців з теоретичними та практичними питаннями щодо забезпечення безпеки життєдіяльності туристів і працівників туристичної індустрії. Основна увага приділена оцінці впливу небезпек на туриста, методам її ідентифікації, засобам і способам створення безпечного середовища для туриста та обслуговуючого персоналу, а також вибору та застосуванню захисних засобів в екстремальних та надзвичайно небезпечних умовах життєдіяльності. Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та 6.140103 «Туризм».
Опис
Неменуща, С. М. Навчальний посібник з курсу "Безпека життєдіяльності" [Електронний ресурс] : навч. посіб. для бакалаврів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" та 6.140103 "Туризм" ден. та заоч. форм навчання / С. М. Неменуща ; за заг. ред. Л. О. Фесенко ; Каф. безпеки життєдіяльності. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - 125 с.
Ключові слова
безпека життєдіяльності, туристична індустрія, надзвичайні ситуації, безпека туриста, пожежна безпека, безопасность жизнедеятельности, туристическая индустрия, чрезвычайные ситуации, безопасность туриста, пожарная безопасность
Бібліографічний опис